top of page

Somalia
Dette var et prosjekt som varte i 3 sammenhengende dager, 17.-19.februar 2012. Disse tre dagene kalte vi for ”ASC-dagene.”


A Step Closer- ASC hadde flere formål med ASC-dagene, hovedformålet var å inspirere andre ungdommer til å gjøre en liten forandring til de mennesker som er i nød. Denne gangen gjennomførte vi planen vår ved å ha tre ulike arrangementer, også kjent som ASC-dagene. Vi ville først og fremst nå frem til ungdommer i Oslo/Akershus områdene. Disse dagene ville gi ungdommer mulighet til å gjøre en liten forandring for sine medborgere på andre siden av kloden.


Gjennom disse dagene var formålet å skape et et felles arena, slik at disse ungdommene kunne bidra til ASC sitt arbeid knyttet til sultkatastrofen i Somalia, i samarbeid med den humanitære organisasjonen Rahma Relief Fund.


Dag 1 besto av et motivasjonsseminar: Her hadde vi på forhånd invitert utvalgte foredragsholdere som holdt et foredrag om humanitære handlinger og erfaringer de selv hadde gjort seg, som ville inspirere og vekke engasjement for humanitært arbeid hos deltakerne. Seminaret var åpent for alle, og fant sted i lokaler ved Universitet i Oslo. Det var også enkel servering av mat for alle gjestene.

Dag 2 besto av et innsamlingsaksjon: Det var flere blide, engasjerte og frivillige mennesker som bidro til denne aksjonen gjennom å bære bøsser rundt i gatene for å samle inn penger til formålet.

Dag 3 ble avrundet med en tradisjonelle fotballturnering i kjent ASC stil: Dette ga deltakerne muligheten til å samles og sosialisere seg, samtidig som de fikk anledningen til å bidra til ASC sitt prosjekt for sultofrene i Somalia.

48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

LIBANON

bottom of page