top of page

Reflesksjonsnotat om ASC

Spark en ball for Syria

Zahra Afzal medlem av Ressursutvalget


For meg har det vært en svært positiv opplevelse å få være en del av A Step Closer(ASC). Jeg har vært med i ressursutvalget til ASC i ett år så langt og håper å få bidra mer. Det er en kjempefin gjeng å samarbeide med. Å jobbe mot et godt mål med engasjerte mennesker har vært godt for meg, både på det personlige- og sosiale plan. Jeg mener at man får mye mer igjen av tid og krefter når man investerer i en god sak. Samtidig som jeg har blitt kjent med initiativtakende mennesker, har det vært lærerikt, sosialt og morsomt. Man bør absolutt ta med slike erfaringer videre.

Rundt juletider i fjor, besøkte vi Bærum asylmottak, vi gledet og overrasket de med gaver, pizza og kake. Det var en helt fantastisk følelse, spesielt for barna. I februar i år hadde vi en fotballturnering, hvor vi samlet inn penger som ble sendt til prosjektet i Syria. Hundrevis av barn, unge og voksne var innom Ekeberghallen – stemningen var helt på topp!

I slutten av september arrangerte vi en dugnad – det var salg av kaker og annet godt. På dugnaden fikk vi sjanse til å fortelle folk om hvem vi er og hva vi gjør, og hvordan andre kan bidra. De frivillige som hjelper til med alt fra donasjon – baking til teknisk utstyr, spiller en stor rolle for vellykkede arrangementer. Lojaliteten som blir vist av de frivillige er utrolig og den bygger definitivt på den gjensidige tilliten til ASC.

Skrevet av:

Zahra Afzal Markedsføringsansvarlig

12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page